2010. szeptember 12., vasárnap






Megtalálták.
Megvan az a nagy titok, ami rá fog minket vezetni a sok miért és hogyan megválaszolására. Mindenesetre a lényeg már most megvan.

A gondolat teremtő erejének mérhető bizonyítéka.

Elérhetőek lettek olyan információk, amelyek az életben való boldogulás valódi iránymutatói. Ez a víz titka. Hogy nem vettük észre, hogy ez a fantasztikus anyag nemcsakhogy nélkülözhetetlen a túlélésünkhöz, de az újonnan felfedezett információk alapján egy csoda. Ugyanolyan minőségű csoda, mint a világmindenség és az élet létezése.

Lássatok csodát:

Kiderült, hogy japán kutató felfedzte a víz molekuláinak egyes tulajdonságait. Úgyis mondhatnám, hogy sikerült megfigyelnie valamit, ami nyilvánvalóan megmutatja az éltető energiájának képét és igazi szépségét. Mindez a szépség a részünk, és bennünk is megnyilvánul.

A boldog víz molekulájának képe

Az energiarezgések megváltoztatják a víz molekuláinak formáját, amely formákat a víz megfagyott állapotában szemlélhetünk meg, épp úgy, mint egy hópelyhet. . Ezeket a változásokat sikerült Dr. Emotonak rögzítenie. Kiderült, hogy a vízmolekulák vezetik az olyan kifinomult energiákat, mint a gondolatok. És nemcsakhogy vezetik, de az energia csodálatos módon megjelenik képi formában a vízmolekulákon. Minden energia más-más képeket alakít ki. De egy dologra már gondolom mindenki rájött. Mégpedig, hogy a pozitív gondolkodás energiája, tehát a boldogság, harmónia érzése a vízmolekulák gyönyörű alakzatait eredményezik.


De van ennél érdekesebb is. Mégpedig, hogy az írott szavak vagy a képek is hatással vannak a vízre. A vízmolekulák formája a szavak jelentéstartalma szerint is más-más képformákat vesznek fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése